Måste ha saker på din önskelista för bebisar

Must Have Items on Your Baby Wish List - Zipster

Det finns inget bättre än att förbereda sig inför den lilla människans ankomst. Oavsett om du är i full gång med att bygga bo eller bara försöker räkna ut vilka saker som verkligen är det viktigt att ha, kan det vara förvirrande att navigera i den kaotiska världen av babyprodukter. 

Med så många roliga och spännande saker där ute kanske du undrar vad du faktiskt behöver för dina spännande dagar framöver.

Oroa dig inte, vi har sammanställt en lista med måsten på din önskelista för bebisar - skapad av mammor, för mammor! Kolla in våra favoritprodukter för bebisar nedan: 


Amningskudde


Om du vill amma kan det vara bra att sätta upp olika stationer i hemmet för att se till att du har alla viktiga saker du behöver inom räckhåll. Speciellt om ditt barn skulle somna efteråt! Det kan handla om saker som vatten, snacks och framför allt amningskuddar!

Amningskuddar är otroligt praktiska för att stödja den lilla under amningen under de första dagarna. Med tanke på hur pyttesmå nyfödda barn är kan det bli tröttsamt och obekvämt att hålla dem i stöd medan man försöker mata dem i timmar i sträck. Amningskuddar hjälper till med detta! 

Lägg helt enkelt upp ditt barn på en mjuk och mysig amningskudde för att underlätta de långa nätterna med matning. Din bebis och din rygg kommer att tacka dig! 


Maskin för vitt brus


Allt fler familjer börjar använda maskiner med vitt och rosa brus för att hjälpa sina små att somna. Eftersom bebisar är vana vid höga ljud och hjärtslag innan de föds kan det vara lite omskakande för dem att försöka somna i fullständig tystnad. Galet, eller hur!? 

Maskiner med vitt brus kan hjälpa ditt barn att somna lugnt och fridfullt. De hjälper också till att dränka ljudet från bullriga kök och ljud utifrån, vilket gör dem till det perfekta tillskottet för familjer som bor i små hem eller i staden. 


Body med blixtlås


Nyfödda behöver bytas mycket. Särskilt under natten när du försöker få ifatt lite välbehövlig sömn. Istället för att klä ditt barn i en knappbody som är obekväm att ta av under natten, investera i en body med dragkedja som har dragkedjor i båda ändarna! Detta håller den övre halvan av ditt barn varm medan du byter på det, vilket hjälper till att förhindra tårar och ännu bättre, håller dem sovande medan du byter på dem! 

Zipster onesies har inte bara en tvåvägsdragkedja utan är också tillverkade av 95% smörmjuk bambu. Detta lätta och andningsbara material är perfekt för nyföddas känsliga hud och hjälper små barn att sova bekvämt utan att behöva oroa sig för överhettning. 


Station för skötbord


Som nybliven förälder kan det hända att du försöker jonglera med flera saker samtidigt. Att bli nybliven förälder för första gången. Hänga med i arbetet. Försöka upprätthålla ett socialt liv. Hålla koll på hushållsarbetet. Listan kan göras lång! Med så många saker att tänka på i varje givet ögonblick, varför inte göra livet enklare för dig själv med saker som bytesstationer? 

Skötstationer finns i olika former, designer och storlekar. De innehåller vanligtvis fack där du kan förvara viktiga babygrejer som blöjor, våtservetter, amningsinlägg, reservkläder och mycket mer! Istället för att försöka hämta de olika sakerna du behöver när du byter på din lilla för fjärde gången den dagen, varför inte samla allt på ett ställe och bespara dig själv den extra stressen? 


Spegel för bilbarnstol


Beroende på var du bor måste barn i allmänhet använda bakåtvända bilbarnstolar tills de är minst 15 månader gamla. Många experter rekommenderar faktiskt att barn ska sitta i bakåtvända bilbarnstolar långt efter denna ålder, till och med upp till 4 års ålder! Eftersom ditt lilla barn tillbringar så mycket tid vänd åt andra hållet när ni är ute och går kan det vara lite nervöst att inte veta om det är okej - särskilt om det är du som kör. 

Det är därför det är så praktiskt att investera i en spegel för bilbarnstolen! De glider helt enkelt över nackstödet i baksätet, så att du kan hålla ett öga på din bebis medan du kör. De håller inte bara ditt barn tryggt och säkert, det är också rolig underhållning för din lilla vän! Ett måste för alla föräldrar som planerar att köra runt med sin bebis. 


Måste ha saker på din önskelista för bebisar

Om du undrar vilka produkter du ska lägga till på din önskelista för bebisar i år, titta på produkterna som listas ovan. Du kanske undrar hur du någonsin levt utan dem! 



Läsning nästa

Top Baby Names by Country - Zipster
Best Valentine’s Day Presents for New Mums - Zipster

Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.