Vad är det som är så bra med tvåvägsdragkedjor?

What's so great about two-way zips? - Zipster

Säg adjö till krångliga tryckknappar. Snabbt och enkelt, tillägget av perfekt utformade blixtlås kommer att minska din bytestid med upp till 30%, så mer tid kan spenderas där det verkligen räknas - komma ikapp med de välförtjänta Zzz's.

Pssst... Även de största av händer kommer att kunna manövrera blixtlåset sömlöst. Tyvärr, pappor!

1. Lätt att byta om

Tvåvägsdragkedjor är framtiden när det gäller att byta på din baby. Du behöver inte oroa dig för att matcha tryckknapparna eller fumla med knapparna, utan med en enkel åtgärd kan du dra upp och ner blixtlåset på din babybyxa. Tack vare våra tvåvägsdragkedjor håller sig barnet varmt när det byts, eftersom det inte behöver klä av sig helt och hållet. 

2. Inget fastnar eller gnuggar

Dragkedjorna i våra kläder är helt omslutna av tyg, vilket innebär att dragkedjan inte alls vidrör ditt barns hud. Det finns också en vikbar flik längst upp på blixtlåset för att skydda blixtlåshuvudet från att gnugga mot ditt barns haka. 

3. Förstorat blixtlåshuvud

Vi har utformat våra blixtlåshuvuden så att de ska vara lätta att använda för alla storlekar på händer, så nu finns det inga ursäkter för pappor! Det något större blixtlåshuvudet innebär att det finns mer att hålla i och att du kan dra upp blixtlåset på våra babyodlingar med ett enkelt handgrepp.

 

Läsning nästa

Send back, give back. - Zipster

Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.